Betaalbaar een uitgebreide portaal site beheren

Het is vrij eenvoudig om een startpagina website in te zetten voor affiliate marketing. Op een startpagina website treft men voornamelijk links naar andere sites aan. Met deze links wordt de vindbaarheid van de vermelde websites vergroot. Links kunt u op een eenvoudige wijze indelen per thema. Per dochterpagina kan er doorgaans een subdomein worden gekozen. Het is meestal mogelijk om voor iedere dochterpagina de zoektermen in te stellen. Er kunnen meerdere categorieën voor de links worden toegevoegd aan een dochterpagina.

Er bestaat geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat kan worden aangemaakt. Ook voor wat betreft de onderwerpen bent u niet aan regels gebonden. Daarbij is het vaak mogelijk om relevante zoekwoorden op te geven per individuele dochterpagina. Deze zoekwoorden kunt u ook in het subdomein verwerken.

Her en der is er iets over het beginnen van een eigen startpagina website te vinden. Zo staat Eigen startpagina stil bij het runnen van een eigen startpagina. Het is mogelijk om een PHP script te kopen die u ondersteunt bij het bouwen van een eigen startpagina website. Een startpagina website beginnen wordt met zo een script ook mogelijk voor mensen zonder diepgaande kennis van de techniek. Zo een PHP script dient u te installeren op uw webhosting pakket, waarna er een startpagina website beschikbaar komt.

Ook kunt u linkbuilding aanbieden via uw startpagina website. Dat zal niet lastig zijn als u een professioneel script gebruikt. Men zal de betaling bij een kant en klaar script doorgaans direct online kunnen doen via een betaalkoppeling. Welk tarief u voor linkplaatsing rekent, is eenvoudig in te stellen in het beheergedeelte. Het formulier voor het aanmelden van een link is vanuit iedere dochterpagina eenvoudig te bereiken.

Wilt u affiliate banners afwisselen op uw website, dan is dat eenvoudig te regelen. Aan een bannerruimte kunnen meerdere banners worden toegewezen. Vanzelfsprekend kunt u ook banners van eigen producten weergeven op uw website. Verder kunt u natuurlijk een Google Adsense blokje toevoegen. Het is ook mogelijk om een nieuwsfeed op uw verschillende dochterpagina’s te plaatsen.

Verstand van de techniek is nauwelijks nodig als u aanpassingen via de beheerschermen doorvoert. Het script is zo opgezet dat er geen technische kennis nodig is voor het doorvoeren van aanpassingen aan de website. Zo is het niet noodzakelijk om voor ieder subdomein nog een aparte map op de server aan te maken.

Als u dat wilt dan kunt u het systeem zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen aanmaken. Hiervoor kan een aanmeldformulier op de startpagina website worden geplaatst. Het beheergedeelte wordt met behulp van een PHP inlogsysteem afgeschermd. Zodra het account is aangemaakt, kan een eigen startpagina worden aangemaakt na het inloggen in de beheeromgeving.