Betaalbaar een nieuwe portaalsite beheren

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. Het is niet noodzakelijk om aparte folders aan te maken voor de subdomeinen van de dochterpagina’s. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. Als een request van een bezoeker binnenkomt, zal de centrale code de corresponderende dochterpagina inhoud opzoeken en tonen aan de bezoeker.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? U kunt via de links op Aanmelden startpagina navigeren naar de site van de aanbieder van dit script. U kunt op diverse wijze de betaling voor het script verrichten. De download link is ook opgenomen in een afzonderlijk e-mailbericht dat u zult ontvangen. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

Bij het aanmaken van een startpagina kunt u kiezen uit hoeveel kolommen deze bestaat. Per afzonderlijke dochterpagina is dit in te stellen. Wanneer u een nieuwe rubriek aanmaakt, kunt u kiezen in welke kolom deze dient te worden geplaatst. Zowel widgets als links zijn in een categorie te plaatsen.