Betaalbaar een eigen portaal website bouwen

Voor affiliate marketing kunt u ook gebruik maken van de structuur die een startpagina website biedt. Er zit niet veel verschil tussen het plaatsen van een reguliere link en het plaatsen van een affiliate link. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. Het is mogelijk om verschillende rubriektypen aan een dochterpagina toe te voegen.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. Zo een PHP script wordt op de pagina startpaginascript besproken. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. Op de site van de ontwikkelaar vindt u de online handleiding. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. Verder kunt u direct bij de aanbieder hosting met het script kopen.

Eerst plaatst u de bestanden op uw webhosting pakket. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. Gedurende het uitvoeren van het installatiescript kunt u de belangrijkste gegevens voor uw website doorgeven. Verder vult u de gegevens voor de databaseverbinding in tijdens het uitvoeren van dit script. De content van uw site wordt in deze database opgeslagen.

U kunt het zo instellen dat bezoekers zich kunnen registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Het is niet nodig om verschillende folders aan te maken op uw webhosting pakket voor de dochterpagina’s. De centrale code van het script handelt iedere aanvraag af. De juiste informatie wordt door dit centraal stukje code uit de database opgehaald. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. Het aantal kolommen waaruit een nieuwe startpagina dient te bestaan, kan bij het aanmaken van de startpagina worden geselecteerd. Rubrieken kunnen tijdens het bewerken van de startpagina worden gesleept tussen de kolommen.