Beheer van uw startpagina

Een speciale vorm van CMS systeem is het startpaginascript. Met een startpaginascript kunt u zelf een startpagina website runnen zonder dat u veel kennis van sites maken hoeft te hebben. De startpagina’s die u op uw website kunt maken zijn in feite dochterpagina’s van uw hoofddomein. Via de beheeromgeving kunt u onbeperkt dochterpagina’s aanmaken. Er wordt aan iedere dochterpagina een eigen subdomein gekoppeld. Wildcard DNS zorgt ervoor dat u de subdomeinen niet steeds hoeft aan te maken in de server. De aanbieder kan u ondersteunen met het instellen van uw hosting pakket zodat dit goed verloopt.

Meer informatie is te vinden op de pagina . Een startpaginascript is doorgaans niet te prijzig.. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken. Daarna kunnen ze inloggen en hun eigen startpagina maken. De gebruiker maakt een eigen startpagina met een simpel formulier aan.

Het script biedt de mogelijkheid voor online inkomen genereren. U genereert deze inkomsten met de verkoop van links. Deze links kan de bezoeker aanmelden en daarbij kan hij direct online betalen. Hier hoeft u vrij weinig voor te doen. Uiteraard moet uw website wel echte bezoekers hebben en niet alleen maar robots en crawlers. Echter wanneer er een link gekocht wordt, controleert het script zelf de betaling en plaatst ook zelf de link.

Een aantal facetten zullen een rol spelen bij het maken en een goede startpagina website. Het allerbelangrijkst is dat u de website bouwt voor de bezoekers. Zorg dat de website snel geladen wordt. En gebruik HTTPS wanneer dit mogelijk is. Blijkt uit het gedrag van de bezoeker dat u een waardevolle website heeft? Ook de zoekmachines zullen uw website dan een hogere waardering geven. Met als gevolg een betere positie in de zoekresultaten.

U zult de meeste startpagina’s in onze eigen taal aantreffen. Heel gek is dat niet. Startpagina’s zijn immers een uitvinding van Hollandse bodem. In andere landen heb je voornamelijk zogeheten web directories. Een dergelijk script zal in de regel in PHP worden gemaakt. Het script zal zo zijn opgezet dat de gegevens worden opgeslagen in een database. Het installeren van het script is vrij eenvoudig. Soms installeert de aanbieder het script kosteloos voor u.