Beheer startpagina

Een startpagina script is eigenlijk een aangepast CMS systeem. Met zo een script zult u vooral een startpagina website in elkaar kunnen zetten. Of een bestaande startpagina website wordt overgezet naar een nieuw PHP script. Of men gebruikte eerst geen script en is er nu wel 1 gaan gebruiken. Elke dochterpagina op een startpagina website omhelst een eigen thema. Elke startpagina op uw website krijgt een eigen subdomein. De aanbieder kan u ondersteunen met het instellen van uw hosting pakket zodat dit goed verloopt.

Wilt u zelf met een eigen startpagina aan de slag, dan bevat het artikel Eigen startpagina goede tips. Met een account dat men via het aanmeldformulier aanmaakt kan men op de startpagina website inloggen. Het aanmaken van een nieuwe startpagina kan na inloggen in de beheeromgeving. De programmeertaal PHP wordt meestal voor het bouwen van een startpagina script gebruikt. Ook is een database vaak nodig voor het opslaan van de gegevens. U installeert het script op uw webruimte. Eventueel kunt u ook ondersteuning bij de bouwer krijgen bij de installatie. U kunt geld met het script verdienen. U kunt links via uw website verkopen. Hier hoeft u vrij weinig voor te doen. Natuurlijk is het wel belang dat u voldoende bezoekers heeft.

Er zijn verschillende aspecten die een rol spelen bij het bouwen van een goede startpagina website. U bouwt de startpagina voor echte bezoekers en niet voor zoekmachines. Pas wanneer de startpagina website voor de bezoekers goed is, zal de zoekmachine de startpagina ook als goede startpagina website herkennen. Startpagina’s zijn nu eenmaal typisch Nederlands. De opmaak is typerend voor Nederlandse startpagina.