Beheer eenvoudig een moderne portaal site

U kunt relatief eenvoudig zelf een linkportaal beginnen. De juiste middelen tot uw beschikking hebben is daarbij wel belangrijk. Het is raadzaam om gebruik te maken van een PHP script voor het bouwen van uw startpagina website. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.

Een startpagina website kan tevens vrij eenvoudig worden ingezet voor affiliate marketing. Als u een PHP script voor het bouwen van een startpagina website heeft, is het een peuleschil om in elkaar te zetten. Een affiliate link plaatsen verschilt niet heel veel van het plaatsen van een normale link.

Kijkt u uit naar meer informatie hieromtrent? U zou dan Eigen Startpagina eens kunnen bekijken. U kunt daar een link naar een goed startpagina script vinden. Online schaft u dit PHP script eenvoudig aan. De files van het script zijn direct na uw betaling te downloaden. Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen.

Het is belangrijk dat u allereerst de bestanden op uw webruimte plaatst. Tijdens uw eerste bezoek aan de nieuwe website wordt de installatie gestart. Daarmee kunt u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website opgeven. Tevens geeft u de gegevens voor de databaseverbinding op tijdens het uitvoeren van het installatie script. De database wordt gebruikt voor het opslaan van de content van uw website.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. Over het algemeen zal men op een startpagina website een dochterpagina per onderwerp aanmaken. Op deze wijze kunt u ook daadwerkelijk gerelateerde links plaatsen. Gerelateerde links zijn goed voor een goede positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Klik op de bovenstaande link om meer informatie over het script te krijgen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Hier kan aardig wat tijd in gaan zitten. Met een script kopen bespaart u tijd. De benodigde functionaliteiten zijn al onderdeel van een bestaand script.