Bedrijf website laten maken met CMS

Bent u van plan een website in elkaar te zetten? Een aantal dingen moeten noodzakelijkerwijs geregeld worden. U zult veel aan een eigen domein hebben. Daarbij is het raadzaam om een aan uw onderneming gerelateerde naam te kiezen. Tevens is webruimte nodig. U dient de bronbestanden van het CMS pakket te kopiëren naar de server.

Het installeren kan op diverse wijzen plaatsvinden. In sommige gevallen dient u een configuratiebestand handmatig te wijzigen en er de gegevens van de databaseverbinding in op te nemen. Soms moet er voor het aanmaken van de database tabellen handmatig een script worden gedraaid. Veel vaker kan dit allemaal met een installatiescript, dat tijdens uw eerste bezoek aan de website gestart wordt. In dat geval zullen een hoop van de hiervoor genoemde handelingen door het installatiescript uitgevoerd worden.

U zou kunnen doornemen wanneer u nog op zoek bent naar een geschikt CMS programma. Bij het CMS programma wordt de mogelijkheid geboden om een demo website te bekijken. De demo website kan u helpen in uw overweging om het pakket te kopen.

De beheeromgeving is een belangrijk onderdeel van het CMS programma. Er is een speciale link waarmee u naar de beheeromgeving kunt gaan. U dient eerst in te loggen met uw beheeraccount. Wanneer u bent ingelogd kunt u heel gemakkelijk de verschillende instellingen van uw website aanpassen. Ook is het mogelijk om andere beheerders aan te maken in het systeem. U kunt dan met meerdere mensen werken aan de nieuwe website.

U kunt de formulieren op uw site heel makkelijk aanpassen. U kunt velden aan een formulier toevoegen of bestaan velden wijzigen of verwijderen. U kunt per veld instellen of deze verplicht ingevuld dient te worden. Per e-mail zult u de gegevens ontvangen die de bezoeker heeft ingevuld.