Affiliate marketing met je eigen website

Een manier om online geld te verdienen is met een eigen affiliate webshop. Eerder op deze pagina vond u al een link naar meer informatie. Het is ook mogelijk om affiliate marketing inkomsten te genereren via het inladen van feeds in uw webshop.

Het script geeft u de complete controle over de vormgeving van uw website. De aanbieder van het script reageert daarbij tevens snel op e-mail en telefoontjes. Voordat u het script koopt kunt u eerst nog rondkijken op voorbeeld websites. Een affiliate webshop runnen kan met behulp van een PHP script. Over het gebruik van een web script voor uw eigen affiliate webshop, kunt u meer lezen in het artikel affiliate marketing webshop. Voor relatief weinig geld kunt u zo bouwen aan een online inkomstenbron. En dat terwijl u vanaf iedere mogelijke plek ter wereld kunt werken aan de promotie van uw website.

De kleuren van uw site kunt u makkelijk naar uw eigen smaak aanpassen. Verder is de ontwikkelaar van het script goed bereikbaar voor vragen. De ontwikkelaar heeft op de website ook een aantal voorbeelden van klanten geplaatst.