Affiliate marketing met een eigen website

Een eigen webshop beginnen kan ook op affiliate basis. U zult dan iedere dag een feed inladen waarin een up to date productaanbod is opgenomen. Verloopt een sale via uw website, dan ontvangt u een affiliate commissie.

Geld verdienen met affiliate marketing is zeer interessant. Eenmalig installeert u de webwinkel en kiest u interessante feeds uit voor de online shop. Daarna kunt u haast op de automatische piloot inkomsten genereren. Het productaanbod op uw website zal constant actueel zijn, omdat de feeds regelmatig opnieuw worden ingelezen.

Meer informatie over het starten van uw eigen affiliate marketing webwinkel kunt u vinden op de pagina affiliate webshop. Om een affiliate webwinkel draaiende te houden is het namelijk een goed idee om een daarvoor bedoeld PHP script te gebruiken. Voor enkele tientjes haalt u een dergelijk script al in huis.

U zult de volledige controle over uw website krijgen via de beheeromgeving. Een aanpassing die u via de beheeromgeving doet zal direct zichtbaar zijn op de website. U kunt heel eenvoudig naast uw baan een affiliate website oprichten en bijverdienen. Het script dat u kunt gebruiken is reeds voor u gebouwd.